Μικροί δημότες σε κίνηση…

Ο Δήμος Κοζάνης και το Clube.gr στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, κάλεσαν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου τους μικρούς δημότες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Μικροί δημότες σε κίνηση» και να αναλάβουν δράση.

Αφίσα της εκδήλωσης

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο μεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Για φέτος το ετήσιο θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ήταν οι «Καλύτερες συνδέσεις» επιδιώκοντας να αναδείξουν και συγχρόνως να ενισχύσουν τις συνέργειες, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 έως τις 14.00, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πακέτο δράσεων που σχεδίασε η εκπαιδευτική ομάδα της playSTREAM και που έθεσαν στο επίκεντρο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης στην πόλη.

Οι δράσεις περιλάμβαναν εργαστήριο ρομποτικής, κατασκευές με Lego, εργαστήριο μηχανικής, επιδαπέδια παιχνίδια ενώ αποκορύφωμα της δράσης αποτελεί μία παράσταση εμψύχωσης με τίτλο «Εισπράκτορες χαράς» που ζητάει την συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *