Η «εισΠΡΑΚΤΟΡΕΣ χαράς» είναι μία διαδραστική παράσταση-παιχνίδι που απαιτεί την συμμετοχή όλων. Αξιοποιεί την πρόζα, την μουσική, τον χορό και το παιδαγωγικό παιχνίδι για να αναδείξει την ανάγκη μας για συμμετοχή και αλληλεπίδραση μέσα σε ένα πλαίσιο που γεννάει θετικά συναισθήματα.

Αφίσα της παράστασης από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Μποyes στην Κομοτηνή

Σε μια εποχή, όπου η τεχνολογία και η πανδημία των τελευταίων ετών, έχουν οδηγήσει στην απομόνωση και την έλλειψη κοινωνικοποίησης, η «ΕισΠράκτορες χαράς» διαπραγματεύεται και αναδεικνύει την ανάγκη μας για δράση και συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες καθώς και τα οφέλη αυτής.

Στιγμιότυπα από την παράσταση του ΚΔΑΔ ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ στη Θεσσαλονίκη

Σε μια εποχή, όπου η τεχνολογία και η πανδημία των τελευταίων ετών, έχουν οδηγήσει στην απομόνωση και την έλλειψη κοινωνικοποίησης, η «ΕισΠράκτορες χαράς» διαπραγματεύεται και αναδεικνύει την ανάγκη μας για δράση και συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες καθώς και τα οφέλη αυτής. Χωρίς διδακτισμούς, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους συμμετέχοντες, καταφέρνει να πείσει σε συμμετοχή και γεννάει χαρά μέσω του βιώματος. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, μία από κοινού εμπειρία.

Ιδέα-σχεδίαση- εμψύχωση: Φωτεινή Βαρδάκα, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού playSTREAM, Παιδαγωγός, MA in Creative Arts & Animation

Απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *