«Ιστορίες με Λάμψη»

Μια Διαδικτυακή Φιλανθρωπική Εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος, ΛΑΜΨΗ
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, 12.00 – 14.00

Το Δίκτυο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης playSTREAM στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργάνωσε Διαδικτυακή Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ιστορίες με Λάμψη» με σκοπό να στηρίξει και να ενισχύσει το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος – ΛΑΜΨΗ.

Ο Σύλλογος ΛΑΜΨΗ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που με γνώμονα πάντα την άριστη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους και από το 1987, έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στη Βόρεια Ελλάδα, ελπίζοντας σε πολλά περισσότερα. Σκοπός του Συλλόγου είναι η δημιουργία ενός δικού του χώρου όπου θα φιλοξενούνται τα παιδιά κι οι γονείς από επαρχιακές πόλεις, στα διαστήματα που μεσολαβούν ανάμεσα στις θεραπείες>.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης παρουσιάστηκαν με ευφάνταστο και ψυχαγωγικό τρόπο  οι ιστορίες των ΚΔΑΠ του δικτύου playSTREAΜ, τις οποίες συνοδεύουν διάσημες φωνές του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως του Γρηγόρη Βαλτινού, του Λευτέρη Ελευθερίου, της  Έμης Σίνη,  του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, της Παυλίνας Χαρέλα, της Μαρίας Παπαγεωργίου, του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, του Γιάννη Σοφολόγη, Θάλεια Γρίβα, Μιχάλης Οικονόμου και ακολούθησε βράβευση με πρωτότυπα βραβεία τόσο στους μαθητές των ΚΔΑΠ όσο και άλλων σχολείων που έλαβαν μέρος στην δράση.

Στιγμιότυπα από τη διαδικτυακή εκδήλωση 

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Δέσποινα Αυγερίδου και συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ, ο ιδιοκτήτης της Smarteching Education και του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM κος Γιώργος Δόκος, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM, η  υπεύθυνη εκπαιδευτικού σχεδιασμού κα Φωτεινή Βαρδάκα, η υπεύθυνη δημιουργικού σχεδιασμού κα Μάρθα Μαυρίδου, οι διάσημοι αφηγητές , οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σχολείων.

Απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *