Μικρός Αναγνώστης, από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Tο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου προάγει και μεριμνά για την προώθηση της ανάγνωσης με μια σειρά από στρατηγικές δράσεις, πολύπλευρες και αποδοτικές για τους βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και αναγνωστικών ενδιαφερόντων. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, με σκοπό να φέρει ακόμα πιο κοντά τα παιδιά στην ανάγνωση καλών ελληνικών λογοτεχνικών βιβλίων.

Ο Μικρός Αναγνώστης είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για όλες τις ηλικίες, αφορά όλα τα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να γνωρίσουν, να διαβάσουν ή να ακούσουν παιδικά βιβλία ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα τους. Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών.

Έτσι λοιπόν, στην ιστοσελίδα του Μικρού Αναγνώστη, ,πορείς να ακούσεις ένα βιβλίο από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες ενώ εσύ τις διαβάζεις παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και επιλέξτε για τα παιδιά σας μία από τις πολυάριθμες προτάσεις, ανάλογα με τα κριτήρια που εσείς επιθυμείτε!

Αξίζει!!!

Απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *